Over voedsel en koken
Een mooie maaltijd koken voor vrienden is het best kado wat er is. Neem een hartig taartje mee naar een verjaardag en je bent de favoriete gast! Koken is momenteel ongelooflijk populair, en een hoop mensen zijn gemotiveerd om meer te leren over voeding en de bereiding hiervan.
Ik heb het altijd leuk gevonden om mijn enthousiasme voor koken en voedsel met andere mensen te delen. Enerzijds door gewoon lekker voor ze te koken, maar ook door ze in het proces te betrekken, en te tonen dat het niet zo moeilijk is om zelf heerlijke dingen klaar te maken.
Het ontdekken van de Indonesische keuken (meer dan twintig jaar geleden!) heeft mijn passie voor koken nog meer aangezwengeld. Het is een bijzonder smakelijke keuken, en de meeste gerechten zijn eenvoudig klaar te maken. Zodra je een aantal basisvaardigheden kent, stel je snel de lekkerste maaltijden samen. In mijn workshops breng ik deze vaardigheden én het plezier in de bereiding van Indonesische maaltijden op je over.
Ik heb het altijd leuk gevonden om mijn enthousiasme voor koken en voedsel met andere mensen te delen. Enerzijds door gewoon lekker voor ze te koken, maar ook door ze in het proces te betrekken, en te tonen dat het niet zo moeilijk is om zelf heerlijke dingen klaar te maken.
Het ontdekken van de Indonesische keuken (meer dan twintig jaar geleden!) heeft mijn passie voor koken nog meer aangezwengeld. Het is een bijzonder smakelijke keuken, en de meeste gerechten zijn eenvoudig klaar te maken. Zodra je een aantal basisvaardigheden kent, stel je snel de lekkerste maaltijden samen. In mijn workshops breng ik deze vaardigheden én het plezier in de bereiding van Indonesische maaltijden op je over.
Workshops
De workshops Indonesisch koken geef ik aan groepen tot maximaal twaalf personen. We overleggen uiteraard wat het menu wordt, ik bereid de recepten voor en zorg voor alle ingrediënten en benodigdheden voor de bereiding.
De maaltijd die we koken bestaat uit zes tot acht verschillende gerechten zoals een gerecht met groente, vlees, tahoe, gesmoorde eitjes, verse atjar (zuur) en verse sambal.
Voor grotere groepen wordt een kookstudio gehuurd. De prijzen verschillen daarvoor, omdat die worden afgestemd op de wensen van de groep.
Ben je met een kleine groep? Dan bestaat de mogelijkheid om bij een van deelnemers thuis te koken. Goedkoper én gezelliger. Thuis koken kan tot ongeveer zes man (afhankelijk van de beschikbare keuken).
Ben je geen onderdeel van een groep, maar wil je toch graag een keer deelnemen aan een workshop? Schijf je bij mij in, en zodra er genoeg inschrijvingen zijn organiseer ik een workshop voor de deelnemers.
Neem voor meer informatie, prijzen en voorwaarden contact met me op.
De maaltijd die we koken bestaat uit zes tot acht verschillende gerechten zoals een gerecht met groente, vlees, tahoe, gesmoorde eitjes, verse atjar (zuur) en verse sambal.
Voor grotere groepen wordt een kookstudio gehuurd. De prijzen verschillen daarvoor, omdat die worden afgestemd op de wensen van de groep.
Ben je met een kleine groep? Dan bestaat de mogelijkheid om bij een van deelnemers thuis te koken. Goedkoper én gezelliger. Thuis koken kan tot ongeveer zes man (afhankelijk van de beschikbare keuken).
Ben je geen onderdeel van een groep, maar wil je toch graag een keer deelnemen aan een workshop? Schijf je bij mij in, en zodra er genoeg inschrijvingen zijn organiseer ik een workshop voor de deelnemers.
Neem voor meer informatie, prijzen en voorwaarden contact met me op.